Kruger
Global Moderator
rejting: Izgubljen slucaj

Ugled +14/-3
Why are you screaming, I did't cut you a bit, yet!
|
 |
« Reply #120 on: July 24, 2009, 02:19:24 PM » |
|
ma jos malo da se topis!!!! ima vuk previse zmija!!!! nego ce me iznervirate pa cu sam da odem da cupam travu!!!!!!
Druze moj, idemo zajedno, pozivamo i ostale clanove poreckog na radnu akciju... Samo nam ostaje da odradimo i neku majicu sa natpisom www.milanovacporecki.com u akciji velikan velikan op
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalabic
rejting : Spreman za poparu

Ugled +9/-0
|
 |
« Reply #121 on: July 25, 2009, 04:21:56 PM » |
|
radi vaseg upoznavanja Kalabic je zajedno sa dvadesetak stanodavaca ocistio plazu licno popravio sve tri korpe za otpatke koje je NEKO(ko?),bez imalo grize savesti razvalio dok je razbijao kej -neznam sta je u planu da se radi valjda otvarate nekom kafanu na mestu keja ,a pitam Vas sta ste vi uradili sem sto pljujete po nama sto imamo hrabrosti da Vam u lice kazemo da nista ne radite -tek da se zna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Justice
rejting : Pocinje da smara

Ugled +0/-0
|
 |
« Reply #122 on: July 25, 2009, 05:05:19 PM » |
|
radi vaseg upoznavanja Kalabic je zajedno sa dvadesetak stanodavaca ocistio plazu licno popravio sve tri korpe za otpatke koje je NEKO(ko?),bez imalo grize savesti razvalio dok je razbijao kej -neznam sta je u planu da se radi valjda otvarate nekom kafanu na mestu keja ,a pitam Vas sta ste vi uradili sem sto pljujete po nama sto imamo hrabrosti da Vam u lice kazemo da nista ne radite -tek da se zna
Ovo nije u lice. Idi kod nadleznih pa kazi u lice.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalabic

Ugled +9/-0
|
 |
« Reply #123 on: July 25, 2009, 06:44:15 PM » |
|
justice ja znam da istina moze da bude jako bolna ,ali sta ti ja mogu suoci se stvarnoscu i priznaj da si pogresila sto pokusavas da odbranis neodbranjivo.A da li je ovo lice ja mislim da jeste jer dok nisam argumentima na ovom mest(kao sto to i sad radim) nadleznima ukazao na problem nisu ocistili djubre kod doma zdravlja i jos na par mesta ,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Justice

Ugled +0/-0
|
 |
« Reply #124 on: July 25, 2009, 10:57:17 PM » |
|
To sto pises ovde jeste mrtvo slovo na papiru jer niko od nas nije nadlezan niti je adresa kojoj se treba obratiti. Tvoja istina je tvoja i jedina i najveca, Justice znaci pravda i to za sve, ali sto ja to tebi objasnjavam? Tvoja pravda je jedina. Zato ne zelm cak ni da pokusam jer postoji jedna stara izreka koja glasi>pametnom coveku ne treba govoriti a ... ne vredi> od ovog trenutka si oPRAVDAno Zabavljaj se sam sa sobom 
|
|
|
|
« Last Edit: July 25, 2009, 11:01:08 PM by Justice »
|
|
|
|
|
kalabic

Ugled +9/-0
|
 |
« Reply #125 on: July 26, 2009, 01:42:13 AM » |
|
Hvala na prevodu ,znam ja sta znaci justice ,ali je problem u tom sto ti nerazumes neke stvari ove reci nisu upucene tebi ili bilo kom na ovom forumu nego tacno onom kom i treba a i on cita ovo ,a sto je tvoj IQ takav kakav jeste pa ti to ne shvatas i stavljas se u ulogu Don Kihota zao mi je.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Justice

Ugled +0/-0
|
 |
« Reply #126 on: July 28, 2009, 05:08:45 PM » |
|
Никада није било срамота незнати, одувек је било срамота незнати а не питати (негације се пишу одвојено осим у изузетним случејевима које налажу правила српког језика). А пошто је твој Ај кју довољан, знаш и да пишеш и да читаш, знаћеш и ове изреке кад, где и ко их је изговорио "Ми незнамо све, али знамо ко зна" и " ја сам у предности над вама јер ја знам да ништа не знам". Ди енд
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalabic

Ugled +9/-0
|
 |
« Reply #127 on: July 28, 2009, 06:15:25 PM » |
|
U nedostatku pravih argumenata posegnuti za pljuvanjem po onom ko ti argumentovano ukazuje da si u zabludi je odlika onog ko sem sujete nema drugih moralnih osobina.Velicina se ogleda u priznavanju sopstvenih gresaka i zabluda ,a i svetom pismu se kaze da su zavist i gnev smrtni gresi.Oprosti joj Boze nezna sta radi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selena
rejting : Poludeo

Ugled +0/-0
|
 |
« Reply #128 on: July 28, 2009, 08:50:27 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Ko prezivi pricace. Ko prica, tesko ce preziveti.
|
|
|
Lepša Šojić
rejting : Zvezda u usponu

Ugled +2/-0
|
 |
« Reply #129 on: July 10, 2010, 09:19:12 AM » |
|
Prvo: Dobar dan,dobri ljudi.  Drugo: Jedva nađoh ovaj pdf... Pitam se zašto je smešten u lične stavove?  Treće: U kakvom je stanju plaža ove godine? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kruger
Global Moderator
rejting: Izgubljen slucaj

Ugled +14/-3
Why are you screaming, I did't cut you a bit, yet!
|
 |
« Reply #130 on: July 10, 2010, 02:40:02 PM » |
|
Prvo: Dobar dan i tebi.
Drugo: Iskreno receno, nemam pojma
Trece: Totalni promasaj, jos se nisam okupao u Dunavu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rummy
rejting : Poludeo

Ugled +5/-0
|
 |
« Reply #131 on: July 11, 2010, 07:16:02 AM » |
|
Hahahahaha...Krugy, bas ti radi masta kad si na odmoru, a? 
|
|
|
|
|
|
Propao sam.
|
|
|
|