. Priča mog tate:
-Bio je malo mlađi. Na letovanje, u nekom mestu gde je otišao sa sestrom i sa ostalim prijateljima, rešili su uveče da prizivaju duhove, zato što nisu verovali u to. Seli su par njih i uradili sve što je potrebno. Nakon toga pojavila se neka izgubljena duša koja im se predstavila (ne sećam se tačno imena), zato što su je pitali. Rekla im je da je umrla u nesreći. Pitali su je koje joj je rodno mesto, ona im je odgovorila neko blizu Banjaluke (ni toga se ne sećam). Pomislili su da ih neko iz društva zeza, pa su zbog toga pitali tu izgubljenu dušu gde se sada nalazi? Ona im je rekla da je u lusteru i da tu pogledaju. Kada su pogledali luster se zadrmao! Moj otac se prepao. Odmah sutradan su otišli kući.
2. Priča moje mame:
-Ona se slaže da duhovi postoje. Kaže da je to radila kao mala sa drugaricama, ali da je ona isključivo pomerala čašu. Prema tome ona nema neko jezivo iskustvo.
3. Priča tetke moje bivše najbolje drugarice:
-Mene i moju tadašnju drugaricu ta stvar je mnogo privlačila. I mi smo rešile da pitamo nekog kome smo verovale. Ona nam je ispričala da su: njena sestra (majka moje bivše naj drugarice), njihova zajednička drugarica, ona i još neke devojčice rešile da zajedno urade taj jedinstveni čin. Sakupile su se i postavile čašu. Mesto gde su radile "prizivanje duhova" se odvilo u sobi gde su živele tetka i majka moje ex. naj drugarice. One su ispitivale tu curu koja je umrla prirodnom smrću i ona im je odgovarala na neka pitanja, posle toga su je pitale gde se sada nalazi, a ona im je odgovorila da je iza zavese. Pogledale su u zavesu, a zavesa im je otkrila prozor! Nakon toga su se toliko uplašile i sve sklonile. Njih dve je nesreća pratila i padale su ispite na fakultetu. Njihova majka se obratila popu, a pop je došao i držao nekoliko puta govore i tako isterao dušu koja se izgubila u njihovoj kući.
4. Priča popa koji mi dolazi "zbog slave":
-Čovek kaže da veruje u duhove i kaže da oni ostavljaju trajne psihičke posledice. Posle prizivanja duhova pop mora da dođe i da istera tu dušu.
5. Priča mog ujaka:
-Bili su u našem selu. Selo je bilo udaljeno od grada i u to vreme televizor nisu posedovali. Kuća je bila velika i imala je veliki hodnik sa dve spavaće sobe. Moj ujak i njegova četiri druga rešila su da prizivaju duhove. Isto tako su ih prizivali ii dozvali nekog duha. Ne obazirajući se na to, misli su da im nije uspelo, te su pogasili sva svetla i legli da spavaju. Svetlo u hodniku se upalio jedni iz jedne sobe su izašli i ugasili ga, misleći da su ovi drugi uključili svetlo. Tako nbekoliko puta za redom dok nisu otišli u drugu sobu da pitaju prijatelje da li oni uključuju svetlo... Na kraju su ustnovili da su prizvali duha i te noći nisu spavali, a sutradan se vratili.
Danas je ta kuća prodata nekim ljudima.
Ove sam price pronasao na
www.prasici5forum.net pa ih postavio cisto da vidite kakvih prica ima. Naravno ukoliko neko od vas nesto zna slobodno neka napise