Milanovac Porečki

Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: 1 ... 8 9 [10] |   Go Down
  Print  
Author Topic: Definitivno, konačno puštena u rad fabrika vode  (Read 8550 times)
buvac
rejting: Izgubljen slucaj

Ugled +1/-0

cao drugari

« Reply #135 on: April 01, 2008, 06:05:11 PM »

Baba Rajka ne koristi
iz fabrike vodu?
nego sta nego da je koristi!
Mantra
rejting : Poludeo

Ugled +0/-0

« Reply #136 on: April 01, 2008, 06:09:47 PM »

Baba Rajka ne koristi
iz fabrike vodu?
nego sta nego da je koristi!
Pa onda imaš na kašiku da pokusaš klopu.
Kako niko da ti skuva nešto?
Savet: ženi se Mig
buvac

Ugled +1/-0

cao drugari

« Reply #137 on: April 01, 2008, 06:20:43 PM »

ruzmarin vec nosim na reveru... :D :D :D
Selena

Ugled +0/-0

« Reply #138 on: April 01, 2008, 08:18:01 PM »

ruzmarin vec nosim na reveru... :D :D :D
Ovi stihovi su previse za mene... Stgao nam je grand na forum. NE!!!!!!

Ko prezivi pricace. Ko prica, tesko ce preziveti.
admin
Administrator

Ugled +6/-1

The Milanovac Porečki Ekipa

« Reply #139 on: April 25, 2008, 04:17:04 PM »

Stvarno, vi ste načisto zastranili!  Mig Jel ovo tema o fabrici vode?? Brzo dajte neki prilog da vam ne pobrišem sve poruke koje nisu vezane za ovu temu. Čujem da se gradi još nekoliko fabrika vode, sa istom tehologijo, u Srbiji?? Jel to Milanovac može da proda tehnologiju? Da li neko zna da li je potpisan nekada ugovor o zabrani prodaje tehnologije?

admin
Administrator

Ugled +6/-1

« Reply #140 on: February 24, 2010, 11:34:46 PM »

Stvarno, vi ste načisto zastranili!  Mig Jel ovo tema o fabrici vode?? Brzo dajte neki prilog da vam ne pobrišem sve poruke koje nisu vezane za ovu temu. Čujem da se gradi još nekoliko fabrika vode, sa istom tehologijo, u Srbiji?? Jel to Milanovac može da proda tehnologiju? Da li neko zna da li je potpisan nekada ugovor o zabrani prodaje tehnologije?

Počeli su prvi kvarovi u fabrici. Porečki je nekoliko sati bio bez vode. Skoro da je nastupila katastrofa 

cokan006
rejting : Ispilio se
*

Ugled +0/-0

« Reply #141 on: April 19, 2010, 12:48:36 AM »

Koliko je meni poznato, nijedan vodovod nema pravo da proda tehnologiju. Poslovna je tajna koja je tehnologija i ona se ne odaje(ovo važi za radnike).....A kvarovi su normalni........samo se treba reagovati na vreme..........

kaleja
rejting : Ispilio se
*

Ugled +0/-0

« Reply #142 on: April 19, 2010, 06:39:40 PM »

E blago nama sa takvom tehnologijom ,braćo cigani kupajte se do mile volje od ove vode neće da pobelimo samo će budemo još crnji...al za piće ne prija smrdi gore nego mi cigani!
Selena

Ugled +0/-0

« Reply #143 on: May 02, 2010, 08:28:49 PM »

E blago nama sa takvom tehnologijom ,braćo cigani kupajte se do mile volje od ove vode neće da pobelimo samo će budemo još crnji...al za piće ne prija smrdi gore nego mi cigani!

Da si se okupao i Dunavskom vodom ne bi ti ništa smrdelo, a kamoli voda koju pijemo već nekoliko godina i ništa nam ne fali.

A kvarovi su normalni svuda, ko nije obavešten istana je da je naša fabrika jedna od najboljih, a i najmladja u Srbiji ( od svega par ) pa je i normalno da ima visoku tehnologiju... ali kvarovi su viša sila, sigurno da to nije namerno... 

Ko prezivi pricace. Ko prica, tesko ce preziveti.
Jaguar
rejting : Spreman za poparu

Ugled +4/-0

« Reply #144 on: May 03, 2010, 06:51:04 PM »

Nista nije vechito sto chovek napravi svojim znanjem i rukom, nazalost, ali ima nade za bolje...valjda?

Milanovcanin do kraja.
Slovacka & Srbija
kalabic

Ugled +9/-0

« Reply #145 on: May 03, 2010, 07:14:19 PM »

Da si se okupao i Dunavskom vodom ne bi ti ništa smrdelo, a kamoli voda koju pijemo već nekoliko godina i ništa nam ne fali.

A kvarovi su normalni svuda, ko nije obavešten istana je da je naša fabrika jedna od najboljih, a i najmladja u Srbiji ( od svega par ) pa je i normalno da ima visoku tehnologiju... ali kvarovi su viša sila, sigurno da to nije namerno... 

Zašto napadaš čoveka ,pa budimo jednom samokritični ,dobro je što ima vode za osnovne potrebe -kvalitet u samoj fabrici nesumljam da je u granicama koje bi trebalo da zadovoljavaju -a ono što ističe na slavini sve je sem dobre vode (miris ,ukus),da ne nabrajam i nikad se više nije kupovala flaširana voda kao sad i u tvojoj kući se pije flaširana voda lično sam video da kupujete balone vode.Cevi su loše (AZBESNE-OTROVNE) i svi smo svedoci šta ističe u čašu,prema tome  ne brani neodbranjivo.
Jaguar

Ugled +4/-0

« Reply #146 on: May 03, 2010, 07:28:00 PM »

Ljudi, voda takva takva je i mi tu mozda mozemo samo nesto manje ili vise da promenimo. Ne zaboravite da je mnogi nemaju nikako.
I ja sam za da ako vec postoji ta fabrika vode, barem da vredi i da se zna da ta fabrika proizvodi, tojest tu filtriranu vodu da na sto bolji moguchi nachin osposobi za pice i normalan zivot sa njom, ovako samo su bachene pare u prazno ako ne funcionise kako treba.
Razmisljam sada nesto, da li postoji neko i ko je nadlezan za "osmatranje" rada fabrike vode? Da li neko nadgledava sve to? Da li se voda ispituje svakodnevno?
A posto je to toliko savremeno, najverovatnije je da ima tehniku- komjuter koji kontrolise svu tu proceduru i koji moze nagovestiti ( mozda ) na predstojechi moguchi kvar??? Ili?

Milanovcanin do kraja.
Slovacka & Srbija
zavrzzzlama

Ugled +12/-1

Milanovcanka zauvek!!!!!!

« Reply #147 on: June 11, 2010, 01:34:24 PM »

Sasvim namerno sam dobila informaciju da je FABRIKA VODE - DONJI MILANOVAC ove godine ukljucena, tj poslat je poziv.  Evo o cemu se radi (skracena verzija, iz prve ruke):

The 6th South-Eastern European Interlaboratory study WATER ANALYSIS 2010.

Sve laboratorije koje se prijave (i uplate kotizaciju) dobijaju po 6 uzoraka vode oznacene sa A, B, C, D, E i F. Njihov zadatak je da u uzorcima A i B odrede elemente u tragovima Al, As, Cd, Cu, Fe, Mn, Pb i Zn ( opseg komcentracija 2-150 mikrograma po litru). U uzorcima C i D odredjuju sadrzaj fenola. Uzorci A, B, C i D su napravljeni od procedjene vode Dunava kod Beograda. Uzorci E i F su pridodne vode i u njima se odredjuju B, Ca i Mg (nekoliko mg u litru). Sve rezultate salju nama, mi ih analizirano i rangiramo, pravimo izvestaj koji zajedno sa njima prodiskutujemo na zavrsnom sastanku.

Pages: 1 ... 8 9 [10] |   Go Up
  Print  

Jump to: