Milanovac Porečki

Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: 1 ... 6 7 [8] |   Go Down
  Print  
Author Topic: Donje Podunavlje - kakva nas budućnost očekuje  (Read 5938 times)
Rummy
rejting : Poludeo

Ugled +5/-0

« Reply #105 on: May 22, 2009, 12:28:09 PM »

I ja sam za to...Uvek... good

Propao sam.
kalabic
rejting : Spreman za poparu

Ugled +9/-0

« Reply #106 on: May 22, 2009, 01:41:49 PM »

Bravo za muzej!!!!!
Najbolja lokacija za muzej po meni je Kapetan Mišin konak. Samo treba da ga otkupimo od hotela.
A te pare ima samo opština. A opština Majdanpek sumnjam da je zainteresovana da pravi muzej u Milanovcu. Pitam se koja bi to opština imala interes za jedan takav lep muzej?

To bi zaista bila najbolja lokacija, sam objekat je bukvalno kopija kuce Mise Anastasijevica i raspolzase dovoljnim brojem prostorija koje bi mogle da se preurede za muzej. Takodje je i veliko pitanje koje ce neko postaviti postoji li opravdanost za tako nesto??? Staviti sve starine na jedno mesto radi izlozbe. Mislim da bi vredelo imati tako nesto idea
u pravu si a Ivanu da predlozim da malo procacka po papirima (tamo negde oko 80 god) da vidi na koji nacin je KMZ pripojen hotelu i pod kojim uslovima ,da ne bi morali da kupujemo svoj istorijski spomenik sto je ta kuca .jer neznam da je negde u svetu privatizovan i kupljen kulturno istoriski spomenik sem kod nas .Ljudi ima advokata i pravnika i to mnogo jakih i jos Milanovcana koji su voljni da se pozabave ovim pitanjem ,Ne trazimo tudje samo ono sto je nase pookrenite inicijativu vi sto ste blizi vlasti a mi obicna raja cemo0 Vas podrzati svim snagama.
Ivan
rejting : Pocinje da smara

Ugled +0/-0

« Reply #107 on: May 26, 2009, 07:30:30 AM »

Za takve akcije sam uvek spreman, ajde da se konsultujemo sa pravnicima prvo. Ko može da dodje do neke informacije neka je prosledi ovde pa da delamo u skladu sa zakonom.
zavrzzzlama

Ugled +12/-1

Milanovcanka zauvek!!!!!!

« Reply #108 on: June 14, 2010, 01:55:38 PM »

I tako...vreme leti, prodje vec godinu dana, ucutasmo se o muzeju. Dobro, radilo se, sto jes, jes... Mnogo toga se uradilo, svaka cast. 
Ali, ("sta je babi milo to joj se i snilo") ima li interesovanja da jednoga dana (sto pre), osvane malo istorije pored puta?

Naravno...i gde je Porec bio...   klijuvgty

P.S. Mozda je vec sve ovo uradjeno? Nisam u toku...

Kruger
Global Moderator
rejting: Izgubljen slucaj

Ugled +14/-3

Why are you screaming, I did't cut you a bit, yet!

« Reply #109 on: June 14, 2010, 05:45:39 PM »

Nije uradjeno ali koliko ja znam bilo je inicijative. Dokle se stiglo, provericu
kalabic
rejting : Spreman za poparu

Ugled +9/-0

« Reply #110 on: June 15, 2010, 10:01:50 AM »

Nije uradjeno ali koliko ja znam bilo je inicijative. Dokle se stiglo, provericu
Nigde se nije stiglo jer se nije ni pošlo
zavrzzzlama

Ugled +12/-1

Milanovcanka zauvek!!!!!!

« Reply #111 on: August 07, 2010, 01:47:14 PM »

Nigde se nije stiglo jer se nije ni pošlo
Eh, da sam ja neko...

Pages: 1 ... 6 7 [8] |   Go Up
  Print  

Jump to: